Reakcija povodom obilježavanja Dana sjećanja

17.11.2020. 17:33:00

Jučer je na facebooku Dražena Šemovčan Šeki, osvanula objava vezana uz obilježavanje sutrašnjeg Blagdana. Iako svijestan svega što se događa oko pandemije COVID 19, ipak napisao sam sadržaj kako stoji. Možda ovo ne bi ni objavio da se sve nije ispolitiziralo. Pa zaista što se dogodilo na današnji dan? Za koga se spušta vijenac u Dunav? Neke stvari mi nisu jasne. Tko je razorio Vukovar, tko je izvršio masakar nad djecom, civilima, braniteljima? Kome je smetala malena beba, koja ni pričati nije znala? Što se to dogodilo na današnji dan? Tko je žrtva, a tko agresor? Pa pomalo ću biti i prost, tko ima m...a doći u Vukovar, a time onemogućiti onima koji su ginuli ne samo za Vukovar, već za cijelu Hrvatsku, tko će iz kolone maknuti majke koje nisu pronašle kosti svojih sinova, tko će maknuti one koji su u kolicima radi borbe za slobodan Vukovar, tko će maknuti silovane žene, ali i muškarce? Tko ima pravo pamtiti Vukowar? Oni koji nisu bili ni blizu, oni koji su se sakrivali po podrumima kao štakori. Jesam li ljut. Ne, nisam, ali sam ogorčen. Žrtve Vukovara i Škabrnje moraju biti na ćelu kolone, a Vi političari, ako bude mjesta za Vas ili dođite neki drugi dan.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.