RTRS podržava ideju o snimanju filma o Radovanu Karadžiću!

16.08.2017. 20:59:40

RTRS podržava ideju o snimanju filma o ratnom zločincu Radovanu Karadžiću! ‘Rado ćemo stati iza projekta’ "Ukoliko bi se napravio dobar scenarij i složile sve kockice, RTRS je spreman  produkcijski, tehnički i tehnološki stati iza toga sa svojim kapacitetima", poručio eje generalni direktor RTRS-a Radio-televizija Republike Srpske rado će stati iza ideje o snimanju igranog filma o Radovanu Karadžiću, rekao je za “Novosti” generalni direktor RTRS-a Draško Milinović. Komentirajući izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, da bi RTRS  trebalo snimiti film o Radovanu Karadžiću i njegovom učešću u borbi za slobodu srpskog naroda, kao odgovor na snimanje turske serije o Aliji Izetbegoviću, Milinović kaže da se ova televizija spremna upusti u realizaciju takvog projekta. “To je veoma ozbiljan posao koji bi zahtijevao jaku produkciju, vrijeme, kvalitetan scenarij i režiju, bez kojih nema nijednog filma. Ukoliko bi se napravio dobar scenarij i složile sve kockice, RTRS je spreman  produkcijski, tehnički i tehnološki stati iza toga sa svojim kapacitetima”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.