Ruža Tomašić na obavijesnom razgovoru u policiji

30.05.2015. 12:04:53

Zastupnica HKS-a u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić na Facebooku je objavila svoj komentar na obavijesni razgovor s policijom, na kojem je u petak pozvana zbog navodnog govora mržnje.
"Dragi moji, jučer sam bila na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam morala objasniti gdje sam i pod kojim uvjetima izrekla moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu. Sada je naša policija bolje informirana o tom 'slučaju', čak i bolje od mnogih novinara koji se nisu potrudili javnosti dati punu informaciju nego su moju izjavu prenijeli jednostrano, izvan konteksta i sa svojim zlonamjernim tumačenjima. Nekada ti je sudila partija, a danas to rade novinari, također bez mogućnosti obrane", napisala je Ruža Tomašić na službenoj Facebook stranici Hrvatskih konzervativaca.
30-5-2015- 12-02-48
Podsjetimo, Tomašić se početkom svibnja osvrnula na izjave srbijanskog ministra rada Aleksandra Vulina koji je Hrvatskoj poručio da Srbiji ne dijeli lekcije, nego da pogleda u vlastito dvorište i procesuira svoje slučajeve ratnih zločina, a Srbiju neka ostave na miru.
"Neka oni mole Boga da mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju. Oni drže ovu državu za blagajnu i samoposlugu, a ništa joj ne daju", kazala je tada Tomašić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.