Ruža Tomašić žestoko se obrušila na 'Šešelja juniora': Sramota za Srbiju, Europu i Vijeće Europe!

26.06.2018. 17:48:51

Zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić osvrnula se na napade zastupnika srbijanske Radikalne stranke Aleksandra Šešelja. Podsjetimo, sin osuđenog ratnog zločinca i krvnika Vojislava Šešelja, na zasjedanju Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, dok je ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, kao predsjedateljica Odbora ministara Vijeća Europe odgovarala na pitanja zastupnika iz Srbije, grubo je uvrijedio Hrvatsku kazavši kako je našu temlju osnovao zločinac i fašist te postavivši pitanje 'kada će Hrvatska vratiti teritorij Krajine koji je okupirala?' Također, pokušao je provocirati i premijera Andreja Plenkovića koji mu je oštro odgovorio 'da predstavlja kontinuitet zločinačke politike te da je živući primjer izreke da jabuka ne pada daleko od stabla'. Zastupnica u Europskom parlamentu, Ruža Tomašić, također se osvrnula na ove nemile događaje. "Otac mu je osuđeni ratni zločinac, a on apologet njegove zločinačke politike. Sjedi u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe koje se bavi ljudskim pravima. Tko o čemu, Šešelj i podmladak o ljudskim pravima! Sramota za Srbiju, Europu i Vijeće Europe!", napisala je Tomašić na Twitteru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.