Sabor: Šimpragu će u odborima zamijeniti Milošević i Jeckov

11.05.2022. 16:51:00

ZAGREB, 11. svibnja 2022. (Hina) - Bez rasprave Sabor je u srijedu podržao prijedlog da u saborskim odborima SDSS-ovu Anju Šimpragu, koja je izabrana za potpredsjednicu Vlade za društvene djelatnosti, čime joj je i prestao zastupnički mandat, zamjene SDSS-ovi Boris Milošević i Dragana Jeckov.

SDSS-ova Šimpraga na tom mjestu u Vladi zamijenila je Miloševića koji je iz Vlade otišao jer je pod istragom DORH-a.

Milošević je predložen da umjesto Šimprage postane potpredsjednikom saborskog Odbora za predstavke i pritužbe te članom saborskog Odbora za lokalnu, područnu i regionalnu samoupravu.

Također, predložen je da umjesto Šimprage bude izabran za člana Savjeta za robne zalihe iz reda saborskih zastupnika.

Milošević je predložen i da zamjeni Jeckov u članstvu saborskog Odbora za zaštitu okoliša i prirode. Jeckov je, umjesto Šimprage, predložena za članicu saborskog Odbora za poljoprivredu.

Za članicu saborskog Odbora za europske poslove predložena je SDP-ova Sanja Radolović, a za članicu saborskog Odbora za poljoprivredu predložena je SDP-ova Martina Vlašić Iljkić jer je Martini Grman Kizivat (SDP) prestao zastupnički mandat.

(Hina) xtdel ymd

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.