Sačić: “Mi Hrvati samo tražimo, da nam se agresori ispričate za nanesena zla”

01.08.2020. 18:28:00

Saborski zastupnik i umirovljeni general Željko Sačić danas je, uoči obilježavanja objetnice VRO Oluja ali i najave odlaska ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda u Grubore, reagirao na svojoj Facebook stranici te podijelio video zapis pokajanja i priznanja krivice Milana Babića pred Međunarodnim haškim sudom za sva zlodjela i zločinstva nad Hrvatima.

Evo što je Sačić napisao:

Sramite se i stidite, svi vi veliki (lažni) domoljubi, površni licemjeri, nesposobni, nedorasli i neodgovorni prolazni skorojevići.., “vlastodršci “…uhljebničke sluge, uhvaćeni u mrežu velikosrpskog, podlog Pupovca i aboliranog, nepokajanog sdssa, te pametnog, mudrog četnika Vučića..

Eto, mi Hrvati samo to tražimo, da nam se agresori ispričate za nanesena zla, kao ovaj griješni čovjek, pokajani Srbin.. Hvala Mu, Bože oprosti Mu grijehe..Za spas njegove pokajničke Duše izmoliti ću Očenas….Kao i za zahvalu svim poginulim živim i mrtvim herojima njih 9000 Srba, koji su se zajedno s nama borili za Slobodu, za obranu i oslobođenje Republike Hrvatske od velikosrba i četnika.

Medved (kao i njegova dodvornička pratnja) i na te ljude pomislite u Gruborima..Sjetite se tada i ovog mrtvog srpskog pokajnika- Babića. Tamo i vi, inkluzivno, u duhu “novog suverenizma” , zapalite jednu svijeću i za Njega. . A prije vašeg dolaska tamo dovedite vodu, struju, asfalt, ambulantu, otkupnu stanicu za poljoprivredñe plodove, otkup stoke..i sto drugih potreba za normalan život tamošnjih ljudi, a ne nemoralno i nedostojno iskoristiti njihovu muku i nesreću, za svoje niske, protuhrvatske političke ciljeve.

Izvor: Nacionalno.hr

Izvorni autor: Nacionalno.hr/Foto: Fah

Autor: