Samovojska: Da se ovo dogodilo Hrvatskoj sad bi osmorica bila u izolaciji

23.06.2021. 20:10:00

Na današnji dan prije tri godine Hrvatska je s 3:0 svladala Argentinu, a u utorak ćemo strepiti zbog Škotske. Anton Samovojska i Igor Cvitanović su u emisiji EUROPEO najavili sutrašnji dvoboj.

– Škoti su ratnički narod, malo me to smeta. Kad sam uzeo u ruke njihove novine, prvo me šokirala izjava “Mi smo spremni za rat”. To me ubija u pojam, jer na nogometne utakmice gledam na drukčiji način, ali oni su takvi. Borbeni do boli, u duelu neobično jaki. Oni imaju pravih igrača, lijevog beka Liverpoola, imaju zadnjeg veznog iz Uniteda i još dobrih igrača, i tog malog koji je sad pozitivan, Gilmourea, koji je velika nada škotskog nogometna i sutra je trebao čuvati Modrića, kaže Samovojska, ali i dodaje što mu smeta oko situacije s Covid-pozitivnim Gilmoureom.
– Da se ovo dogodilo Hrvatskoj ili Česima sad bi osmorica igrača bila u izolaciji. A vidio sam kako se nakon utakmice s Englezima on grli s Mountom, suigračem iz Chelseaja. Reakcija na ovaj pozitivan slučaj je malo skandalozna, smatra Samovojska.

Igor Cvitanović priznaje da imamo razloga za strah, ali se nada da ćemo ipak pokazati da smo kvalitetnija momčad.

– Nismo na nivou na kojem smo bili, Škoti igraju doma i pokazali su energiju kakvu su pokazali, ali bez sumnje je Hrvatska kvalitetnija i to ćemo, uvjeren sam, sutra pokazati, dodao je Cvitanović.

Izvor: narod.hr

Izvorni autor: mh/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.