Samsungizacija Applea: Veći ekrani su dobar ili loš potez?

23.07.2013. 09:31:31

Gube korak? Nakon što je nedavno objavljeno da testiraju telefone s ekranima većih dijagonala, sada stiže i vijest da Apple testira još veći ekran za iPad.

Glasine o rastućim Appleovim uređajima dobile su novu potvrdu nakon što je Wall Street Journal u ponedjeljak objavio da kompanija sada testira i dizajn ekrana za tablet dijagonale 13 inča. U posljednjih nekoliko mjeseci kompanija je navodno zatražila prototipe pametnih telefona s dijagonalama od 4,7 i 5,7 inča. Trenutno nude iPhone s dijagonalom od 4 inča te iPad i iPad mini s dijagonalama od 9,7 i 7,9 inča. Hoće li ovi uređaji zaživjeti još nije poznato, jer iz kompanije ne žele potvrditi navode, ali uobičajeno je da testiraju različite dizajne u razvoju proizvoda. No testovi ukazuju da Apple razmišlja o zadovoljavanju potreba šireg broja kupaca, osobito u vrijeme kada ostali proizvođači nude telefone i tablete u nizu raznih dijagonala. Njihov najveći rival Samsung tim je pristupom preskočio Appleov udio na tržištu telefona, kojem udio na globalnoj razini pada. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.