SDP- stranka dvorskih luda

05.12.2014. 12:30:33

Izglasan novi proračun. Socijala i obrazovanje manje bitna u proračunu. Takva socijalna politika odgovara socijaldemokratima. I ‘buco i seka’ Kerum… uletili ko krem sir u proračun. Podržali manje novca za obrazovanje. Ministar gospodarstva je zadovoljan situacijom i radom ministara. Povećanje broja ovrha, nezaposlenosti, nema investicija, vlada radi dobro. Za koga? Ljudi po premijeru ne gladuju, a kontejner je najveći biznis. Investicija je novi kontejner. Stotine tisuća kuna daje zakon saborskim zastupnicima svaka 3 mjeseca, novčane bonuse za zastupnički mandat, ali nema za obrazovanje…Niti za sirotinju. Vanjska politika se zove, nije nas briga za Šešelja ako želi veliku Srbiju, briga nas za Šešelja ako nas cinka. I kada sve posložimo, dođemo do zaključka; Hrvatska može izvoziti radnu snagu za opsluživanje kontejnera, djeca mogu biti gladna, jako gladnima tanka šnita kruha, saborski zastupnici moraju biti debeli, jer samo tako mogu opravdati velike plaće, a tko je bez kruha, zašto ne bi bio i bez krova nad glavom. Ovrhom me lupi po glavi. Hrvatska je raj na zemlji. i.d. - hop.hr Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

SDP

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.