Sebastian Kurz - I Austriji je dosta. Soroš i "otvoreno društvo" odite vrit!- Što čeka HRVATSKA?

19.03.2020. 14:49:00

„Narod Austrije je odbacio Novi Svjetski Poredak, i to je moja dužnost i moja privilegija da sprovedem njihovu volju.”
Sebastian Kurz, najmlađi lider u Austriji, je rekao kolegama da se akcije moraju pod hitno provesti nakon nedavnih vijesti koje su privukle pažnju javnosti da je George Soros donirao 18 milijardi dolara njegovoj zaklad “Otvoreno društvo”.
„Situacija je postala kritična” rekao je Kurz. „Soros je uložio puno da bi progurao globalnu kontrolu. Dezinformacije i manipulacija medija su se povećale eksponencijalno preko noći".
Upučeniji kažu da Kurz "razumije "pakleni" program George Sorosa, i da „ne postoji način da će Austrija biti njegova žrtva.”
Vijest da je Soros je donirao 75% svojeg ogromnog imetka (svojoj zakladi) da bi pogurao svoju političku i agendu, je izazvala šok diljem svijeta, a mnogi demokratski izabrani vođe izražavaju bojazan da će se sama težina njegovih milijardi koristiti za kupnju političare i novinara( kojih je puna i hrvatska) protiv kojih se teško boriti.
Kurz se slaže. To je razlog zašto je i poduzeo ovaj korak.
„Sablazan Sorosa je najveći izazov sa kojim se čovječanstvo suočava u svijetu. On je velika vampirska lignja omotana oko lica čovječanstva, nemilosrdno ubadajući svoj krvavi lijevak u bilo što, što miriše poput novca, koristeći ovaj novac za korumpirane političare, novinare i javni sektor, te pokušavajući stvoriti svijet na svoju sliku i priliku"
Sve ovo ništa ne čudi s obzirom da je mađarski premijer Viktor Orban nazvao plan George Sorosa, da se u Europu uliju milijuni imigranata, sotonističkim planom.

Izvor: Unzensuriet.at

Izvorni autor: Unzensuriet.at/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.