Seljaci prosvjedovali, evo što im je poručio ministar Jakovina!

06.06.2013. 13:53:15

Hrvatski seljaci nezadovoljni su isplatom poticaja i cjelokupnom politikom tog sektora. Stoga traže sastanak s premijerom i resornim ministrom. Tristotinjak seljaka nezadovoljnih isplatama poticaja okupilo se danas na Markovom trgu uoči sjednice Vlade. Seljaci su poručili kako ovim okupljanjem žele dati do znanja kakvih sve problema ima u poljoprivrednom sektoru te su naglasili da se žele sastati s premijerom i ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom. >> Jakovina: Ne pristajem na bilo kakve ultimativne zahtjeve! Ministar im je pak poručio kako svatko ima pravo na prosvjed, ali da oni za to sada doista nemaju razloga. Ito tako rekao je kako će 'do 30.6. biti isplaćena zadnja lipa predviđenih potpora u poljoprivredi'. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.