ŠERIF ‘PAO’ NAKON VIŠE OD TRI DANA BIJEGA! Policija uhitila bjegunca koji je udario policajca, skinuo tenisice i pobjegao iz ‘marice’

23.08.2021. 10:11:00

Zagrebački policajci su noćas u 00.20, nakon više od četiri dana intenzivnog traganja, uhitili Šerifa Hrustića (22) zvanog Mrvica koji je pobjegao u srijedu popodne tijekom preprate u prostorije Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

Naime, Hrustić je u srijedu popodne oko 15.30 kod zgrade Zagrepčanke po otvaranju policijskog kombija, odgurnuo policajca i na neki način se uspio osloboditi lisica i u tijeku bijega porezati policijskog službenika po nadlaktici. Kako na tenisima nije imao vezica, skinuo ih je i dao se u bijeg.

Iz PU Zagrebačke kažu da je uhićen u Šaškovečkoj ulici na području Dugog Sela i da je u tijeku istraživanje nad njim. 

Hrustić će je prvi put uhićen nakon što je slovenski sud u Kopru raspisao europski uhidbeni nalog  u kojem su ga tražili zbog razbojništva u zlatarnici na slovenskom teritoriju, na temelju čega ga je i uhitila zagrebačka policija  prošlog utorka.

Sada će njegovom starom dosjeu biti dodana i nova prijava za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. 

No u srijedu popodne, oko 15.30 sati stvari su kod zgrade Zagrepčanke, gdje je trebao biti ispitan u tužiteljstvu, pošle po zlu.

Po otvaranju policijskog kombija, odgurnuo je policajca i uspio se osloboditi lisica te pritom porezati policijskog službenika po nadlaktici. Ujedno je izuo tenisice jer nije na njima imao vezica i potom se dao u bijeg.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Ivana Jurišić/Foto: PUZ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.