Šešelj: Ja ću Nikoliću j....i majku po tradicionalnom četničkom zakonu

04.04.2015. 20:38:46

"Četnička pravda počiva na oštrom oku i dobroj streli. Strela je već odapeta!", najavio je Šešelj. Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zaprijetio je jučer svom kumu i predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Radikal je u svom već prepoznatljivom stilu poručio da će Nikoliću "j....i majku" te da će ga stići četnička pravda, koja, kako je rekao, počiva na oštrom oku i dobroj strijeli, koja je već odapeta. Lider SRS je ove prijetnje srbijanskom šefu države uputio preko Twitera, i to nekoliko puta. "Ja ću predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću j....i majku po starom, tradicionalnom četničkom zakonu, čije odredbe on nikada nije osporavao", zaprijetio je Šešelj. Međutim, nije tu zaustavio, već je nastavio s još većim provokacijama. "Boginja pravde presuđuje s mačem u ruci i povezom preko očiju. Četnička pravda počiva na oštrom oku i dobroj streli. Strela je već odapeta!", najavio je Šešelj. "Tomislav Nikolić je i te kako svestan da će ga stići četnička pravda, pa otud potiče taj teški osećaj na koji se javno žali. Ali pravda stiže!", dodao je Šešelj. U izjavi za Kurir, Šešelj objašnjava da je samo reagirao na Nikolićev intervju, u kojem je predsjednik Srbije rekao da je na zahtjev za vraćanje Šešelja u Haag svojevrstan pritisak na cijelu Srbiju i da Vlada u tom slučaju ima njegovu podršku. "Ja samo reagujem na njegov intervju, i to adekvatno", kratko je rekao Šešelj.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.