Siniša Vuco vozio pijan i vrijeđao policiju pa završio iza rešetaka!

16.05.2013. 10:06:00

Siniša Vuco (Vasilij Mitu) priveden je u Splitu nakon što je vozio u alkoholiziranom stanju te vrijeđao policajce. Pjevač Siniša Vuco, poznat i kao Vasilij Mitu, Duhovni Vođa i Amiral Koljač, u noći s utorka na srijedu završio je u pritvoru. >> Ovo su najskandalozniji Hrvati među kojima je samo jedna Hrvatica! Naime, pjevača je policija zaustavila u Splitu u 2.40 sati tijekom rutinske kontrole, a kako je bio pod utjecajem alkohola, izdali su mu kaznu - točnije prekršajni nalog. No, Vuco nije otišao kući već je počeo vrijeđati policajce koji su ga zbog toga priveli za remećenje reda i mira te vrijeđanje službenih osoba. Nakon što su ga pustili da se otrijezni u pritvoru, oko 11 sati izveli su ga i pred Prekršajni sud u Splitu, piše Dalmacija News. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.