SINJ: HEROJI SE POKLONILI HEROJIMA VUKOVARA !

19.11.2014. 19:35:03

Danas su Heroji Vukovara, branitelji Sajmišta pripadnici HOS-a 204.Vukovarske brigade Damir Markuš. Vladimir Soldo, Vukovarski branitelj Borova naselja Vladimir Balgač, Paul Nicollier, brat Vukovarskog heroja Jean Michaell Nicoliiera te Damir Badnjak i Darko Klobučar iz Kutine, pripadnici specialne policije iz Domovinskog rata, na sinjskom groblju sv. Frane zapalili su svijeće na grob njihovog zapovjednika 1.bojne 204.Vukovarske brigade Vukovarskom heroju sinjaninu Ivici Poljaku- Sokolu, pritom su još zapalili svijeće na grob još jednom sinjaninu heroju Vukovara Andriji Alčiću te na centralni križ za sve poginule branitelje iz Domovinskog rata sa područja Cetinskog kraja.
miro_kutina_sinj_222
Kao njihov domaćin u ime obitelji naših heroja Poljaka i Alčića u ime građana Sinja i Cetinskog kraja Vukovarskim Junacima sa jednim velikim HVALA, zahvalio se Miro Bulj, inače pripadnik 4. gbr.! Za Braniteljski portal/ M.B.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.