SINJ: Susreti djece poginulih i nestalih branitelja i članova njihovih obitelji…

19.09.2017. 10:30:49

Dana 16. i 17. rujna 2017. godine u Sinju su održani ‘4. Susreti djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH i članova njihovih obitelji’. Susreti su započeli polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja u Sinju. Molitvu za sve smrtno stradale hrvatske branitelje predvodila je predsjednica Udruge udovica poginulih hrvatskih branitelja Dragica Hrgović. Na Spomen obilježju pridružili su im se predstavnici Ministarstva branitelja, dogradonačelnik Sinja Denis Glavan, direktorica Turističke zajednice Sinj Monika Vrgoč te predstavnici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Vukovara, Našica i Zagreba. U 11,30 sati od Panja je krenula 4. memorijalna regata u spomen na poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, a druženje uz tematske radionice i sportske aktivnosti nastavljeno je na braniteljskom poligonu udruge ‘Patriot’ na dabru. U projektu je sudjelovalo 70-ak članova obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja i branitelja grada Sinja i Cetinske krajine. Projekt je odobren i financiran od Ministarstva hrvatskih branitelja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.