SIROVE STRASTI DVOJICE U DUBRAVI, GLAVNU ULOGU ODIGRAO ‘IZLOŽENI PONOS’: Muškarac oralno navalio na umirovljenika, prekinuli su ih dečki u plavom

05.10.2021. 16:11:00

Dvojica muškaraca uhvaćena su u seksualnom klinču i to na klupici preko puta Policijske akademije na Aveniji Gojka Šuška u Zagrebu.

Njihovu akciju prekinuli su policajci, a 69-godišnji Zagrepčanin i nešto mlađi Karlovčanin dobili su optužne prijedloge zbog  vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana.

Općinski prekršajni sud u Zagrebu kaznio ih je sa 750 kuna, a kako su na triježnjenju proveli noć u policiji, vrijeme koje su proveli pod policijskim nadzorom iznos koji moraju platiti umanjilo im je za 600 kuna. Svaki od ‘ljubavnika’ mora platiti i 300 kuna sudskih troškova. 

Što se točno dogodilo? Prema priznanju starijeg muškarca, za sve je kriv alkohol, a glavnu ulogu odigrao je njegov ‘izloženi ponos’. Kako je rekao, pijan je sjedio na klupi kada mu je prišao nepoznati muškarac, također pod utjecajem alkohola. Izgubili su kontrolu nad svojim ponašanjem te ga je on oralno zadovoljavao.

“Iskreno mi je žao, nisam sklon takvom ponašanju, ali zbog alkoholiziranosti nisam bio svjestan neprimjerenog ponašanja”, priznao je u sudnici umirovljenik koji je molio blažu kaznu jer ima mala primanja od kojih uzdržava suprugu s invaliditetom. Osvijestio se, kaže, tek kad je došla policija. Otegotna okolnost obojici što se visine kazne tiče njihova je ranija  prekršajna evidentiranost.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Ilustracija / Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.