"Sjetimo se njih rano uvenulih pupoljaka".

16.07.2020. 15:44:00

Životi nevino ubijene djece, najmlađih žrtava Domovinskog rata u gradu Vukovaru, ne smiju se zaboraviti i mora se saznati ISTINA.
Zato je humanitarna udruga "Branitelj pomaže branitelju" u suradnji sa Franjevačkim samostanom iz Vukovara, sukladno epidemiološkim mjerama, odlučila 02.08.2020. godine u Vukovaru organizirati Dan sjećanja na nevinu ubijenu djecu grada Vukovara, najmlađe žrtve u Domovinskom ratu, sa pijetetom na svu djecu žrtve Domovinskog rata "Sjetimo se njih rano uvenulih pupoljaka".
Ovim putem pozivamo Vas sve da prisustvujete programu koji organiziramo u crkvi Sv. Filip i Jakov i Pastoralnom centru sv. Bono u Vukovaru, te da uz molitvu i sjećanje, tog dana, budemo sa našim malim anđelima.
Program će se održavati na otvorenom prostoru Pastoralnog centa.
Svi zainteresirane mogu nas kontrolirati na kontakt broj 098 834 658, pozivima, porukama, e-mailom ili na Facebooku stranici udruge.
Nadamo se da ćemo dostojanstvo obilježiti taj dan, nedjelju Gospe od Anđela,
i zato Vam želimo poručiti:
"MI SMO MOGLI BIRATI, ALI NEDUŽNO UBIJENA DJECA NE"
Radujemo se vašem dolasku!


    					<div class=

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Željko Miškulin/Foto: FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.