SKANDAL! Povreda institucije i osobe Predsjednice na otvorenju u Motovunu!

28.07.2015. 19:04:04

Kako saznaje portal hop.hr od Damira Kajina koji je svjedočio otvaranju filmskog festivala u Motovunu, predsjednica republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nije bila pozvana na samo otvorenje Festivala. Ne samo da nije bila pozvana ni dobrodošla, nego je razlog njenog izuzeća s liste uzvanika otvorenja filmskog Festivala danas na najgori mogući način otkriven! Na otvorenju su se ljudi (organizatori?) pojavili s maskama na licu koje imitiraju našu predsjednicu i koje su očito pripremljene i smišljene za ovu akciju i hepening, u ovom još jednom performansu ponižavanja i gaženja svega hrvatskog, pa čak i same predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović! Ovo nije samo nedopustivi skandal u festivalskoj kulturi naše zemlje, ovo je čin nepoštovanja i otvorenog vrijeđanja i gaženja institucije predsjednice i same hrvatske države, piše Hop.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.