Skandal u Brezovici! Bujanec otkrio kakvu je paniku preživjela Kolinda!

22.06.2019. 18:47:13

Ovogodišnji 22. lipnja obilježio je do sada neviđeni skandal. Kolinda je kao svog izaslanika u šumu Brezovica među ‘antifašiste’ odlučila poslati međimurskog župana Matiju Posavca, no on je to odbio! U zadnji čas zvala je savjetnika za branitelje Antu Deura, koji je prethodno već najavljen kao izaslanik na komemoraciji komunističkim žrtvama kod jame Jazovke, napisao je Velimir Bujanec na svojoj Facebook stranici.

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, bliskih protokolu predsjednice, Deur je već bio na putu prema Jazovci kada su ga zvali i odbio je otići u Brezovicu! O kakvom je skandalu riječ, svjedoči i podatak da je u izravnom prijenosu na HRT-u, Ante Deur službeno najavljen kao Kolindin izaslanik u Brezovici! Najavio ga je i kolega Damir Smrtić…

Ispada da Kolinda ove godine nije imala izaslanika na obilježavanju ‘Dana antifašističke borbe’ i da u njeno ime kod obilježja Vladi i Capi – nitko nije položio crveni karanfil! S druge strane, kod Jazovke je dostojanstveno položen predsjednički vijenac. Postavlja se nezaobilazno pitanje: kako će sve ovo Kolinda objasniti u Bruxellesu i hoće li skandal utjecati na njezin izbor za predsjednicu Europske komisije?!

Ante Deur na Jazovci; nije htio u zadnji čas skrenuti za Brezovicu i zamijeniti Posavca! Držao se dobre stare pjesme: “Nemoj ići lijevo na križanju staze, tu ne ide nitko – svi se zvijeri paze. Nego, hajde, desno do velike stijene…”

Autor:Dnevno/Dr. K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.