Škoro nije samo Škoro. Škoro je pokret za demokratizaciju Hrvatske! Škoro je neminovna lustracija!

09.12.2019. 16:40:00

Na velikom  i veličanstvenom predizbornom skupu predsjednički kandidat dr.sc. Miroslav Škoro u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu 8.prosinca 2019.godine održao je izvanredno i  brutalno istinit govor o stanju u Hrvatskoj.

Pomno prateći njegove istupe, slobodno mogu reći da je sve bolji  u iznošenju svojih političkih stavova, da je točno detektirao slabe karike u političkom lancu vladajućih struktura!

Miroslav Škoro probudio je uspavani i malodušni dio hrvatskog naroda, koji je nazadovoljan vladajućim politikama već izgubio nadu u bolju i pravedniju Hrvatsku. Njegov govor na skupu u Osijeku 28.studenog 2019.godine  probudio je nadu, a ovaj u Lisinskom je predizbornu kampanju pretvorio u pokret.

  • Pokret za demokratizaciju Hrvatske

Sve Vlade nakon smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske  dr.Franje Tuđmana dokidale su ono malo demokratskih principa koji su usvojeni osamostaljenjem RH, a naročito sadašnja Vlada Andreja Plenkovića koja je potpuno uzurpirala vlast. Predsjednik Vlade oduzeo je hrvatskom narodu osnovno pravo na neposredno odlučivanje, koje mu je zagarantirano po Ustavu RH članak 1.”U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih držav­ljana.Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučiva­njem” Učinio  je to na tako proziran i prevarantski način poništivši određeni broj potpisa birača tako da ne bude dovoljno za raspisivanje referenduma,  a kako su u Ustavnom sudu  instalirani njegovi poslušnici, oni pokrivaju sve odluke Vlade. To je čista kancelarijska diktatura, a ne demokracija.

 

* Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Hrvatske pravice

Izvorni autor: Lili Benčik/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.