SKUP POTPORE HASANBEGOVIĆU: ‘Ovo je za sve domoljube koji cijene domovinu’ (FOTO)

12.05.2016. 13:25:36

"Zar se u ovoj državi za koju su izgubljeni životi ne smije reći da smo domoljubi'', kazao je Šefik Orlić. Na trgu Svetog Marka je u tijeku skup potpore ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću na kojem se okupilo 20-ak ljudi. Jedan od organizatora Šefik Orlić za N1 je kazao da je  to skup za Hasanbegovića, ali i sve druge domoljube koji cijene domovinu. “Danas nas nije mogla spriječiti ni kiša. Ovaj skup je za našeg ministra i za sve druge domoljube koji cijene domovinu. Odlučio sam uputiti ovo pismo zbog linča tzv. vladinih i nevladinih udruga koje ne misle dobro državi. Želimo upozoriti Vladu da se prestanu prepucavati i da krenu raditi posao. Sad je bio ministar Hasanbegović, pa zatim podmeću Karamarku. Tko je sljedeći na redu? Zar se u ovoj državi za koju su izgubljeni životi ne smije reći da smo domoljubi”, kazao je Orlić. “Upozoravam provokatore da oni nisu naši ljudi. Naši ljudi su ovdje”, dodao je. Okupljenima se obratio i glumac Božidar Alić. “Nas koji smo branili državu se demonizira. Kojim pravom oni koji su abolirani mogu imati odlučujući utjecaj na državu i medije iako kroz sve ove godine nisu svojim djelovanjem pokazali kako im je interes Hrvatske na prvom mjestu nego čine sve da bi taj interes ugrozili. Zato sam odlučio podići svoj glas”, kazao je. 12.05.2016., Zagreb - Nakon brojnih prosvjeda, na Trgu svetog Marka odrzan je skup i podrske ministru kulture Zlatku Hasanbegovicu, u organizaciji hrvatskih domoljuba. Tijekom skupa ministru kulture bit ce uruceno pismo potpore Ranjenog Tigra. Bozidar Alic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL 12.05.2016., Zagreb - Nakon brojnih prosvjeda, na Trgu svetog Marka odrzan je skup i podrske ministru kulture Zlatku Hasanbegovicu, u organizaciji hrvatskih domoljuba. Tijekom skupa ministru kulture bit ce uruceno pismo potpore Ranjenog Tigra.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL 12.05.2016., Zagreb - Nakon brojnih prosvjeda, na Trgu svetog Marka odrzan je skup i podrske ministru kulture Zlatku Hasanbegovicu, u organizaciji hrvatskih domoljuba. Tijekom skupa ministru kulture bit ce uruceno pismo potpore Ranjenog Tigra. Bozidar Alic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL 12.05.2016., Zagreb - Nakon brojnih prosvjeda, na Trgu svetog Marka odrzan je skup i podrske ministru kulture Zlatku Hasanbegovicu, u organizaciji hrvatskih domoljuba. Tijekom skupa ministru kulture bit ce uruceno pismo potpore Ranjenog Tigra.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL 12.05.2016., Zagreb - Nakon brojnih prosvjeda, na Trgu svetog Marka odrzan je skup i podrske ministru kulture Zlatku Hasanbegovicu, u organizaciji hrvatskih domoljuba. Tijekom skupa ministru kulture bit ce uruceno pismo potpore Ranjenog Tigra.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.