SLAVEN BILIĆ POSTAO NOVI TRENER BEŠIKTAŠA Bivši izbornik Vatrenih potpisat će na dvije godine

25.06.2013. 10:21:53

Turski dnevni list Haberturk prenosi kako je Slaven Bilić jučer navečer postigao dogovor s turskim Bešiktašem te bi uskoro trebao potpisati ugovor na dvije godine. Turski list također navodi kako se Bilićev dolazak u Tursku očekuje u četvrtak kada bi i službeno trebao staviti svoj potpis na ugovor. Bilić je i ranije bio povezivan s Bešiktašem, točnije, još prošle godine kada je Bilić izabrao ruski Lokomotiv, dok im je ove sezone za oko zapeo i Robert Prosinečki kojeg je Kayserispor na kraju ipak uspio zadržati u svojim redovima. Bešiktaš je ovu sezonu završio na trećem mjestu turskog prvenstva iza Galatasaraya i Fenerbahčea, a upravo Slavena Bilića vide kao novog 'vođu' i lidera koji bi ih mogao vratiti na stare staze slave. U posljednje četiri sezone Bešiktaš je osvojio jedno peto, dva četvrta mjesta i ovosezonsko treće, dok je zadnji naslov za 'Crno-bijele' stigao 2009. godine. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.