Sletjeli s autoceste kod Ivanić Grada, jedna osoba poginula

02.06.2013. 09:17:26

Hrvatski autoklub (HAK) jutros je izvijestio kako se vozi usporeno na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Ivanić Grad, zbog prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula. Nesreća se dogodila na 65. kilometru autoceste kod čvora Ivanić Grad u smjeru istoka, a iz MUP-a su kratko obavijestili da je oko 5,25 sati u slijetanju vozila i zapaljenju jedna osoba smrtno stradala, dok ih je troje prevezeno u bolnice. Očevid je u tijeku. >> Građani spašavali finski bračni par, muškarcu nije bilo pomoći U HAK-u kažu kako su kolnici mokri i skliski mjestimice u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Slavonski Brod, A1 između tunela Mala Kapela i A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Ivanja Reka i Breznički Hum. Vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog radova na Istarskom ipsilonu na dionici odmorište Bale-čvor Vodnjan sjever, vozi se uz posebnu regulaciju prometa. Danas će od 9,30 do 11,30 sati županijska cesta 5201 (stara D1) na dijelu Drežničko Selište-Plitvička Jezera biti zatvorena za sav promet zbog održavanja Plitvičkog maratona. Obilazno će se voziti: Grabovac-D1-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj, i obrnuto. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.