Službeno: Bad Blue Boysi se vraćaju na maksimirski sjever

07.07.2015. 15:41:50

Čini se da bi maksimirski sjever, barem što se navijača tiče, ovu nedjelju nakon godina čekanja mogao zasjati punim sjajem. Bad Blue Boysi najavili su povratak

4sata u današnjem su tiskanom izdanju donijela priču o povratku Dinamovih navijača na sjevernu tribinu Maksimira nakon odluke o 30-dnevnom istražnom zatvoru braći Zdravku i Zoranu Mamiću. Nešto iza podneva na službenoj stranici Bad Blue Boysa stigla je potvrda: BBB-i će bodriti Dinamo na utakmici protiv Hajduka u nedjelju (19 sati). Priopćenje BBB-a pod naslovom "Svi na derbi, lopovi odlazite!" prenosimo u cijelosti: Navijačka grupa BAD BLUE BOYS se na nedjeljni derbi vraća na svoju, sjevernu tribinu! Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama. Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto. Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo. Bad Blue Boysi službeno su odlučili bojkotirati Dinamove utakmice još 2010. godine, a godinu potom dio njih vratio se pratiti samo domaće utakmice, ne i one europske. Frakcija je nekoliko, ali BBB se nikad nije u pravom broju vratio na maksimirski sjever. Vidjet ćemo hoće li to biti ovu nedjelju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.