SLUŽBENO O POTRESU Magnituda je 5 prema Richteru, epicentar nedaleko od Ljubinja

24.04.2022. 08:27:00

Jutros, 24. travnja 2022. godine u 06 sata i 27 minuta seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jak potres na istom epicentralnom području nedaleko Ljubinja u BiH. Magnituda potresa iznosila je 5.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V-VI stupnja EMS ljestvice, stoji u priopćenju ŽC 112 Dubrovnik.  'Zatreslo na par sekundi', 'Dubrovnik, tresu se prozori', 'Podrhtavanje 3,4 sekunde', 'Duga trešnja sigurno 10-ak sekundi', 'Dubrovnik, bolesno se treslo', 'Dubrovnik je tresao, ali ne predugo', 'Probudio me', 'Kratko i jako', 'Mokošica, dobro zatreslo', 'Pale su neke sitnice s polica na pod', 'Dobro se osjetilo, sreća kratko', 'Probudilo me, taman na vrijeme', 'Užasno, zidovi škripe', 'Ormari se u sobi zatresli', 'Skok iz sna, treslo neloše', 'Zatreslo jako, malo ublažilo i opet jače', 'Probudilo me kako je zatreslo, još se tresem,' 'A dobro je ajde, živa glava', neki su od komentara Dubrovčana. 

Izvor: dubrovackidnevnik.hr

Izvorni autor: Dubrovački dnevnik/Foto: fah/ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.