SOHV: Naša umorna tijela ponovno s radošću trepere kada čujemo mlade vojnike

03.08.2015. 18:33:26

SOHV: Naša umorna tijela ponovno s radošću trepere kada čujemo mlade vojnike, djecu kako ponosno pjevaju i koračaju SOHV je istaknuo i kako žele izbjeći svaki neporazum te naglasili kako "ne žale što nisu pozvani na sudjelovanje u mimohodu". Stožer za obranu hrvatskog Vukovara priopćenjem je čestitao dvadesetu obljetnicu veličanstvene pobjede, Oluje 1995. svim sudionicima vojno-redarstvene akcije Oluja 1995. i njihovim obiteljima, suborcima, hrvatskim dragovoljcima i braniteljima i svim državljanima Republike Hrvatske. U priopćenju su istaknuli i kako su “ponosni na našu djecu, na hrvatsku vojsku te da vjeruju u hrvatski narod”. “Hrvatska vojska bila je i ostala ponos naše mlade države, a naša umorna tijela ponovno s radošću trepere kada čujemo mlade vojnike, djecu našu kako ponosno pjevaju i koračaju – a što će cijela država imati priliku vidjeti na vojnom mimohodu u povodu ove velike obljetnice”, stoji u priopćenju. SOHV je istaknuo i kako žele izbjeći svaki neporazum te naglasili kako “ne žale što nisu pozvani na sudjelovanje u mimohodu”. “Ne možemo preći preko toga da trenutna, jugofilna vlast nijednu priliku nije propustila da omalovaži i ponizi hrvatsku državu, da nažao učini hrvatskim dragovoljcima i braniteljima, a što je najočitije vidljivo u Vukovaru posljednje dvije godine. Međutim, kako bi hrvatska javnost bila informirana, naglašavamo kako su dragovoljci i branitelji ponaosob primali pozive na mimohod, a prema kriteriju aktualne vlasti koja organizira isti. Cijeli niz značajnih udruga i inicijativa stradalnika, dragovoljaca i branitelja nisu pozvani na sudjelovanje. Je li to borba za zajedništvo ili sijanje kaosa i raskola – pametnome dosta”, zaključuju u priopćenju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.