SOHV: Poziv za provedbu prikupljanja potpisa za referendum Vukovar mjesto pijeteta

22.10.2015. 08:48:39

Dragi prijatelji. Pozivamo vas da se uključite u skoru provedbu prikupljanja potpisa za referendum Vukovar - mjesto potpunog i trajnog pijeteta. Ovim činom sudbinu vukovarske simbolike i hrvatskog stradanja stavljamo u ruke onima koji zaslužuju odlučiti o istome - hrvatskome narodu. SOHV je uspio zaustaviti protuzakonitu i protuustavnu agresiju na hrvatsku žrtvu koju su orjunaši pokušali provesti kao završni čin slamanja hrvatskog ponosa i otpora. Svi daljnji pokušaji dijaloga i institucionalnog rješavanja ovoga pitanja nailazili su na različite razine opstrukcije. Kako subinu hrvatske žrtve i simboliku stradanja više nitko ne bi doveo u opasnost obezvrijeđivanja, odlučili smo odluku prepustiti referendumskoj volji hrvatskog naroda. Takav referendumom doneseni zakon bi mogao promijeniti samo novi referendum. Stoga vas molimo za logističku i inu podršku. Molimo vas da nam pisanu odluku dostavite na naš mail, a svi zainteresirani za pomoć u provedbi prikupljanja potpisa mogu se javiti koordinatorima: Željko Mikić - 098 980 8801 Snježana Patko-098 463 436 Franjo Šoljić 099 888 9526 Volonteri se mogu prijaviti i na jednu od  FB grupa po županijama. Hvala vam Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić -predsjednik

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.