Sokobanja zbog Oluje ne želi Jelenu Rozgu

11.08.2013. 10:26:25

Veći dio građana Sokobanje u Srbiji protivi se tome da Jelena Rozga nastupi u njihovu mjestu. Oni ekstremniji najavljuju čak da su spremni i fizički spriječiti njezin nastup. Uprava tamošnjeg vodenog parka “Podina” dogovorila je nastup Jelene Rozge za 19. kolovoza, na pravoslavu blagdana Preobraženje Gospodnje, a prosvjedi i protivljenja njezinu nastupu uslijedili su nakon što je Rozga nastupila u Kninu, na proslavi obljetnice “Oluje”. U upravi vodenoga parka ne odustaju unatoč negodovanja većeg dijela građana. - Tako je. Jelena Rozga će na Preobraženje pjevati kod nas. Ova je pjevačica u Srbiji pjevala cijelo proljeće, pa zašto onda ne bi pjevala i kod nas? Ja nisam nacionalist i ne znam je li Jelena pjevala na proslavi “Oluje”, a pravo da vam kažem nisam čuo da se u Hrvatskoj bilo šta slavilo... - izjavio je za beogradski ”Alo” upravnik sokobanjskog akvaparka Ljubinko Milenković. Pokušali smo kod Rozgina menadžera Pere Kozomare provjeriti hoće li Jelena tamo i nastupiti, no do njegova komentara nismo uspjeli doći. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.