SOLDO I JASTREB POLUDJELI NA RKMANA: ‘Sram te bilo, smrade! Ispričaj se braniteljima!’ (VIDEO)

13.10.2015. 13:41:07

"Smradu jedan, sram te bilo, zbog tebe i takvih kao ti imam mučninu u želucu. Sram te bilo! Kako možeš sjediti ovdje! Ispričaj se hrvatskim braniteljima i hrvatskim mučenicima! Veličao si postignuća četničke vojske i tu nam sad držiš predavanja! Srami se, dobre su ti hrvatske kune i hrvatska plaća!" vikao je vidno uzbuđeni Željko Soldo. Aktualni sat 13. sjednice Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, pretvoren je u sat žestokog verbalnog obračuna između dožupana Bogdana Rkmana iz redova SDSS-a i županijskog vijećnika Željka Solde (HSP). Sjednica je tekla relativno mirno, sve dok vijećnik Zdenko Koren, također član HSP-a, Rkmanu nije postavio pitanje ima li spoznaje, kao bivši pripadnik srpske agresorske vojske, o djelovanju novih četničkih i velikosrpskih ekstremističkih organizacija na području Sisačko-moslavačke županije, a o čemu piše u šestomjesečnom izvješću SOA-e. Po izlasku Bogdana Rkmana za govornicu i pokušaju da odgovori na postavljeno pitanje, Željko Soldo je posve izgubio kontrolu te kazao ono što mu je dugo vremena na duši: – Smradu jedan, sram te bilo, zbog tebe i takvih kao ti imam mučninu u želucu. Sram te bilo! Kako možeš sjediti ovdje! Ispričaj se hrvatskim braniteljima i hrvatskim mučenicima! Veličao si postignuća četničke vojske i tu nam sad držiš predavanja! Srami se, dobre su ti hrvatske kune i hrvatska plaća! – vikao je vidno uzbuđeni Željko Soldo koji se teško nosi sa činjenicom da ga je Ivo Žinić izbacio iz sobe u kojoj je primao branitelje, a u nju smjestio Bogdana Rkmana. Situacija je eskalirala kada je sjednicu napustio i gost Branko Borković, Mladi Jastreb, inače vijećnik Skupštine Zagrebačke županije: – Ne mogu dopustiti da me četnici vrijeđaju i da nam ovdje drže predavanja – kazao je na odlasku Mladi Jastreb. Obračun na sjednici možete vidjeti na 48:33 videa:  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.