Splitska HVIDRA i prijatelji uzeli Memorijalni malonogometni turnir Andrija Bartulić Toni

06.12.2016. 08:41:25

11. po redu Memorijalni turnir posvećen tragično preminulom bivšem predsjedniku HVIDRA-e pripao je istoimenoj udruzi, nakon pobjede u finalnoj utakmici rezultatom protiv Udruge specijalne policije BATT Split Već  jedanaestu godinu zaredom splitska HVIDRA organizira malonogometni turnira na spomen tragično preminulom predsjedniku  i pukovniku Andriji Bartuliću. Ovogodišnji turnir odigrao se u petak u maloj dvorani ŠC Gripe, a turniru je prethodilo svečano polaganje vijenaca na mjestu pogibije Bartulića. Na turniru su sudjelovale brojne udruge sudionika Domovinskog rata, a pehar najbolje pripao je splitskoj HVIDRA-i. Drugo mjesto uzela je ekipa Udruge specijalne policije BATT Split, a treće mjesto pripalo je ekipama Udruge Hr. branitelja puk. Andrija Bartulić Toni „Kongora“ i Udruge 72. bojne vojne policije. Utakmicama finala i polufinala prethodila je revijalna utakmica između veterana Hajduka i Legendi malog baluna, koju su legende pobijedile rezultatom 4:2. Najbolji strijelac turnira bio Mateo Delić iz splitske HVIDRA-e, dok je najboljim igračem turnira proglašen Dalibor Janković iz Udruge specijalne policije BATT Split. Titula najboljeg golmana pripala je Jozi Puljizu iz splitske HVIDRA-e. Svim sudionicima i svima koji su pomogli u organizaciji u ime organizatora se zahvalio Željko Kovačević  Kova, te naglasio kako organizatori iz godine u godinu podižu ljestvicu u organizaciji ovog turnira. memorijalni-turnir-split-2   memorijalni-turnir-split-3   memorijalni-turnir-split-4   memorijalni-turnir-split-5   memorijalni-turnir-split-6   memorijalni-turnir-split-7

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.