SRBI BIJESNE: Optužuju Hrvate za ‘antisrpsku velepodvalu’!

23.11.2019. 15:50:00

Nakon što se medijima brzinom munje proširila vijest kako su ipak braća Pivac preuzela Kraš, umjesto srpskog biznismena Šaranovića, u srpskim medijima odjekuju bijesni naslovi. Prije 2 mjeseca se širila vijest kako je ‘Kraš njihov’ jer će ga preuzeti Nebojša Šaranović, no sreća se ipak nasmiješila Hrvatima.

Svojatanje je bilo započelo prerano pa je možda to uzrok ljutnje.

ANTISRPSKA VELEPODVALA: Deonice Kraša prodate mesarima braći Pivac samo da Srbin Šaranović ne bi postao većinski vlasnik”

RAMPA ZA ŠARANOVIĆA: Hrvati sprečili Srbina da kupi jednu od njihovih najvećih kompanija!”

U daljnjem tekstu su naveli: “Tako je sprečeno preuzimanje “Kraša” koje je pokušao biznismen Nebojša Šaranović, koji je, kako se navodi, krenuo u “agresivno” preuzimanje deonica i sa više od 45 miliona evra došao do 25,7 odsto udela. Portal je ranije javio da se na radnike “Kraša” vrši pritisak da ne prodaju deonice srpskom biznismenu Nebojši Šaranoviću, mada je on dao daleko najbolju ponudu i podigao cenu “Krašovih” deonica sa 400 kuna (oko 54 evra) na više od 1.000 kuna (oko 134 evra).”

Bilo kako bilo, najbitnija je budućnost Krašovih radnika i samog Kraša.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.