SRBI BRUTALNO UDARILI PO HRVATIMA, RAZLOG BIZARAN! Čelnik Partizana napao HNS – spominjao i Jasenovac!

12.05.2019. 10:30:20

Srbi trenutno vode veliku polemiku, pazite sada, oko toga kome bi trebala pripasti titula iz 1946. godine! Pravna služba Srpskog nogometnog saveza obavila je u petak kako će se ona ipak dodijeliti Crvenoj zvezdi, zbog čega si je beogradski crveno-bijeli klub postavio treću zvjezdicu na dres, odnosno upisao je 30 naslov prvaka u povijesti. U Zvezdi tvrde kako je titula osvojena na razini Narodne Republike Srbije, dok je u Hrvatskoj titula iz 1946. godine priznata Hajduku. Međutim, iz Partizana se nikako ne mogu pomiriti s tom činjenicom. U Partizanu su ogorčeni tom odlukom pa će, kako kažu, pokrenuti upravni sport ispred Upravnog suda Republike Srbije. Najavio je to potpredsjednik Partizana, Vladimir Vuletić, koji je jedini kao dio peteročlane komisije digao ruku protiv takve odluke. Ispred novinara je u petak, najblaže rečeno, divljao, a u cijelu je priču uveo i Hrvate, na zaista neumjestan način. “Zvezda inzistira na odluci Hrvatskog nogometnog saveza koji je Hajduku dodijelio titulu. Ugledanje na HNS, odnosno na naciju koja slavi Jasenovac, u najblažem obliku je degutantno”, prenosi Kurir Vuletićeve riječi.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.