SRBI SU STVARNO LUD NAROD! Glavni Vučićev medij likuje jer je izgorjela Notre-Dame

16.04.2019. 07:36:39

Informer je uz TV Pink glavni Vućićev medij u Srbiji i to onaj batinaški. Dok je cijeli svijet žalio zbog požara u Notre-Dame i molio Boga da se spasi što se spasiti može, glavni Vučićev medij je likovao. Glasilo srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića objavilo je skandalozan naslov radujući se požaru na jednoj od najpoztnatijih građevina svijeta. Likuju zbog požara u Notre-Dame i pišu da je Francuze stigla Božja kazna jer su prije nekoliko mjeseci, za proslavu okončanja Prvog svjetskog rata, na katedrali Notre-Dame izvjesili zastavu Kosova.
Notre-Dame najpoznatija pariška crkva i jedan od glavnih spomenika rane gotike u Francuskoj. Sagrađena na otoku Île de la Cité na Seini i posvećena Blaženoj Djevici Mariji.Katedrala Notre-Dame duga je 128 metara, široka 48 metara, a tornjevi su joj visoki 69 metara.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.