Srbijanski Vučić i Kolinda zabranili proslavu „BLJESKA“?

27.04.2016. 21:22:52

Iz Glavnog stožera oružanih snaga Republike Hrvatske , danas smo saznali ponižavajuću vijest! Na intervenciju srbijansko premijera Vučića i Milorada Pupavca – ZABRANJENA JE PROSLAVA OPERACIJE „BLJESAK“!!! Kolinda je između servisiranja glavnog Turčina, jutros izdala zapovijed načelniku Glavnog stožera da proslava „BLJESKA „bude što minimalnija i neupadljivija jer je na taj dan pravoslavni Uskrs pa ne žele uznemiravati nedužne Srbe. U pritiscima i lobiranjima kod Kolinde uz Vučića, sudjelovali su : „Srpske novosti“, Savo Štrbac, Vesna Teršelić, „srpka prosveta“, Veljko Đakula, Milanka Opačić , Ranko Ostojić,Zoran Milanović, Vojislav Stanimirović , Biljana Borzan ,Stjepan Mesić, Ivo Josipović i još nekoliko udruga „platforme 112“. Svečani postroj danima uvježbavan u vojarni u Đakovu ostaje u vojarni. Neće ići niti defile Patriama mada su ga uvježbavali danima. Ići će samo “svečani postroj”,bez “tehnike” ma šta im to značilo. Kolindin državni vrh je potiho pustio i preporuku da se uskrate sredstva i braniteljskim udrugama da taj dan bude što manje ljudi u Okučanima. Istražiteljski tim Građanske Akcije official

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.