Srbin pijan vozio po hrvatskim cestama, završio na policiji

04.09.2018. 13:10:53

U 20,30 sati na južnoj kolničkoj traci auto ceste A-3, Bregana –Lipovac, kod mjesta Rešetari, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su prilikom redovnog nadzora prometa, zaustavili 49-godišnjeg državljanina Srbije, koji je upravljao osobnim automobilom u suprotnom smjeru, odnosno južnom kolničkom trakom u smjeru zapada. Izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno da je 49-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,48 g/kg u organizmu. Kako je prijetila opasnost da će isti nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije policije, gdje će biti zadržan do otriježnjenja, a nakon toga će biti priveden na prekršajni sud u Novoj Gradiški, piše slavonskobrodska policija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.