'Sreća u nesreći': Sudar, suze i romantična prosidba u Zagrebu

18.05.2013. 17:05:03

Neobičan događaj tijekom dana odigrao se između radijskog voditelja i njegovo dvoje slušatelja koji su mu priskočili u pomoć nakon 'nesreće'... Radijski voditelj Saša Lozar ležao je danas nasredulice! Vrlo uvjerljivo je odglumio unesrećenog u prometnoj nesreći, a sve skupa bilo je u svrhu plemenitog i vrlo romantičnog cilja. >> 'Samo se plavuša da 'nagu...' da se diže tako rano ujutro! Jedan ga je slušatelj naime zamolimo da mu pomogne u prosidbi. Htio je svojoj dragoj priuštiti trenutak za pamćenje, a u tome je i uspio! Saša Ogorelec javio se svom imenjaku s Antene Zagreb i zamolio ga da sudjeluje u dobro isplaniranoj akciji koja će završiti jednim sudbonosnim 'da!'. I tako je Saša jutros legao na prometnu aveniju i glumio da ga je udario automobil. U tom trenutku zaustavio se i automobil slušatelja Saše. Zajedno sa svojom djevojkom izašao je iz automobila. Ona je odmah priskočila u pomoć unesrećenom voditelju koji je, na njeno veliko iznenađenje, u tom trenutku izvadio prekrasan zaručnički prsten. 'Ljubavi, od prvog 'volim te' koje smo si rekli, vjerovao sam u ovaj trenutak. Što smo se više upoznavali, to je naša ljubav bila veća i sve sam bio sigurniji. Danas sam sto posto siguran! Molim te. Iako je nemoguće, učini me još sretnijim. Hoćeš li se udati za mene?', ovako je zvučala prosidba. Uslijedilo je jedno vrlo sigurno 'Da, da, da!', Sašine djevojke Ane Novoselac. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.