SRUŠIO SE ZRAKOPLOV Boeing sa 149 putnika i osam članova posade srušio se u Keniji

10.03.2019. 10:30:42

U nedjelju ujutro srušio se etiopski zrakoplov na letu između Adis Abebe i Nairobija, objavio je ured etiopskog premijera. Uzrok i mjesto nesreće zrakoplova Ethiopian Airlinesa još nisu poznati, a u zrakoplovu tipa Boeing 737 je bilo 149 putnika i osam članova posade. Nesreća se dogodila u 8.44 sati po lokalnom vremenu. "Ured premijera, u ime vlade i etiopskog naroda, želi izraziti najdublju sućut obiteljima koje su izgubile najbliže u etiopskom zrakoplovu Boeing 737 na redovnom letu ovog jutra u Nairobi u Keniji", objavio je na Twitteru ured premijera Abija Ahmeda.
Office of the Prime Minister - Ethiopia @PMEthiopia

The Office of the PM, on behalf of the Government and people of Ethiopia, would like to express it’s deepest condolences to the families of those that have lost their loved ones on Ethiopian Airlines Boeing 737 on regular scheduled flight to Nairobi, Kenya this morning.

Ugrađeni videozapis
Al Arabiya English @AlArabiya_Eng

Ethiopian prime minister's office: Ethiopian Airlines flight has crashed on way to Nairobi, deaths reported

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.