Stablo 'zdrobilo' sanitet, jedno palo na WC pa zatočilo čovjeka

14.05.2019. 10:42:14

Sinoć oko 2 ujutro stanare u Travnom probudio je snažni udarac. Ogromno stablo palo je na vozilo Hitne pomoći, a njegove grane oštetile su nekoliko parkiranih automobila. Na sreću nitko nije ozlijeđen Jutros oko 2 sata u ulici Božidara Magovca 109 ogromno stablo palo je na vozilo Hitne pomoći, a grane drveta razletjele su se na nekoliko parkiranih automobila. Intervenirali su policija i vatrogasci, a na sreću nitko nije ozlijeđen. - Čula se lomljava i jak udarac. Odmah sam otrčala do prozora vidjeti što se događa. Nisam mogla vjerovati da je vjetar iščupao to ogromno stablo. Sva sreća da nikog nije bilo tamo - rekla je šokirana čitateljica Netom prije pada stabla čitateljica je poslala fotografije: - Vatrogasci su radili do ranih jutarnjih sati kako bi uklonili drvo, svaka im čast - rekao je drugi čitatelj. Dramatično je bilo i s druge strane Save, u centru grada. Sat vremena kasnije u Ulici Augusta Cesarca je u javnom toaletu ostao zarobljen jedan građanin. U vrijeme dok je vršio nuždu, na javni WC palo je drvo koje mu je onemogućilo da izađe van.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iz Zagrebačkog Holdinga javljaju da su u ponedjeljak u prva 24 sata imali gotovo 500 intervencija. Na besplatnoj liniji Holding centra imali su 800 dojava građana  zbog vremenskih neprilika. Zrinjevac je uklonio oko 150 stabala, a Zagrebački holding zajedno s drugim službama imali 250 intervencija, ponegdje uz asistenciju vatrogasaca. Po noći, na besplatan telefon se javilo svega pet građana te nije bilo ozbiljnijih dojava. Vatrogasci su intervenirali na 50 lokacija, a u tijeku su dvije intervencije. Dok od utorka ujutro nema poteškoća u javnom prijevozu.

 

 

               

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.