Stier s braniteljima o prikazivanju filma o masakru u Dvoru u Kanadi

05.12.2016. 21:04:54

ŠTO JE PODUZETO? Predstavnici Koordinacije podržali su rad Ministarstva vanjskih i europskih poslova u ovom slučaju Potpredsjednik vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier izvijestio je u ponedjeljak branitelje o tome što su hrvatske vlasti poduzele u vezi s prikazivanjem dokumentarnog filma "15 minuta – masakr u Dvoru“ u Kanadi, priopćilo je ministarstvo u ponedjeljak. U priopćenju se ističe da su u filmu, prikazanom na regionalnoj televiziji u Ontariju TVO, izvrnute povijesne činjenice o Domovinskom ratu. Stier je predstavnike Koordinacije udruga hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata izvijestio o poduzetim aktivnostima hrvatskog veleposlanstva u Kanadi u povodu prikazivanja filma, no u priopćenju se ne precizira kojim. Predstavnici Koordinacije podržali su rad Ministarstva vanjskih i europskih poslova u ovom slučaju te su naglasili kako će i dalje surađivati po pitanjima koja se odnose na promicanje istine o Domovinskom ratu, navodi se u priopćenju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.