Štimac odlazi, Kovač dolazi? U podne UŽIVO pratite presicu HNS-a

16.10.2013. 11:45:43

stimac-odlazi-kovac-dolazi-u-podne-uzivo-pratite-presicu-hns-a-slika-630389

Kao najizgledniji kandidat za novog izbornika koji će povesti 'kockaste' u dodatne kvalifikacije nameće se izbornik U-21 reprezentacije Niko Kovač.

- Igor Štimac više neće biti izbornik - rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker po povratku iz Škotske. Ta informacija službenu bi potvrdu trebala dobiti točno u podne za kada je zakazana 'pressica' Izvršnog odbora HNS-a. Kao najizgledniji kandidat za novog izbornika koji će povesti 'kockaste' u dodatne kvalifikacije nameće se izbornik U-21 reprezentacije Niko Kovač. Kovač jako dobro poznaje stanje u reprezentaciji jer je s nekima od njih i dijelio svlačionicu, a gotovo sigurno prihvatila bi ga i hrvatska javnost. Presicu od 12 sati možete pratiti na portalu Vecernji.hr, koju će prenositi leteći reporter Večernjeg lista. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.