Stjuardese Croatia Airlinesa prekidaju štrajk: Postignut dogovor s Upravom!

21.05.2013. 17:34:31

Stjuardese Croatia Airlinesa postigle su dogovor s Upravom te se štrajk prekida Sindikat kabinskog osoblja zrakoplova (SKOZ) i uprava Croatia Airlinesa postigli su dogovor o prekidu štrajka stjuardesa zaposlenih u hrvatskoj nacionalnoj aviokompaniji. Detalji dogovora zasad nisu poznati, ali ovime je otvoren put normalizaciji reda letenja i prestanku gomilanja dugova tvrtke. Iz Croatia Airlinesa rekli su da će s obzirom na dogovor, iako je raspored otkazanih i preusmjerenih letova za sutra već napravljen, zračni promet biti većim dijelom normaliziran. >> Piloti Croatia Airlinesa prekidaju štrajk! Postigli dogovor s Upravom! Nakon što je jučer postignut dogovor sa sindikatom koji okuplja pilote, SKOZ je bio jedini sindikat koji je danas još bio u štrajku. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.