Stožer će otkriti broj potpisa u petak: Žalosno da Milanoviću smeta 'Za dom', a ćirilica mu nije problem

04.12.2013. 11:42:21

Još ne žele nagađati koliko točno ima potpisa, ali tvrde da će ih biti dovoljno. Naglašavaju da ovaj njihov potez nikako nije napad na manjine i ne predstavlja nikakvu diskriminaciju, već žele javno u Saboru priznanje Vukovara kao mjesta posebnog pijeteta.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u razgovoru nam je otkrio da će javnost obavijestiti o prikupljenim potpisima u petak, a ne danas kako je prvotno najavljeno. Razlog odgađanja je taj što su se mnogi prikupljači potpisa razbolili na hladnoći koja je ovaj tjedan harala Hrvatskom pa im treba još malo vremena da sve protokoliraju.

Još ne žele nagađati koliko točno ima potpisa, ali tvrde da će ih biti dovoljno. Naglašavaju da ovaj njihov potez nikako nije napad na manjine i ne predstavlja nikakvu diskriminaciju, već žele javno u Saboru priznanje Vukovara kao mjesta posebnog pijeteta. Zanimljivo im je da premijeru Milanoviću smeta 'Za dom spremni', a ćirilica po njemu nema nikakve konotacije iako je očito da u Vukovaru to nije samo obično pismo i sredstvo komunikacije.

Na upit što misle napravati ako Vlada izbjegne proglašavanje referenduma na koji trenutno imaju pravo po svim zakonskim osnovama kažu da idu na Ustavni sud kako bi izborili pravdu za sebe i svoje sugrađane.

 
  • Autor: A. R.
  • Photo: Robert Anic/PIXSELL
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.