STOŽER: O POZADINI UHIĆENJA g. JOSIPA KLEMMA

17.04.2014. 18:01:47

U vremenu bezbrojnih afera vladajućih, bahate vlasti i udara na tadicionalne vrijednosti hrvatskog društva, kroz planirano siromašenje i depopulaciju, događa nam se i režirana stvarnost.

Povodom uhićenja Josipa Klema, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara želi naglasiti da će pozorno pratiti sve što se događa oko ovog slučaja, poglavito zato što njegovi korijeni datiraju iz davne 2005. godine, što jasno svjedoči da hitnost postupka nije prioritet njegovog rješavanja.

Josip Klemm se u više navrata odazivao pozivu istražnih i pravosudnih tijela te sustavno bio dostupan istima. Također, nikada i ničim nije pokazao da bi kanio izbjeći bilo kakav postupak ili odgovornost, čemu je dokaz njegovo ponašanje i danas ,kad u teškoj situaciji pokazuje dostojanstvo svojstveno istinskom branitelju, domoljubu i čovjeku. Još je znakovitije kada to zahtjeva i od svih nas koji ga bez zadrške podržavamo. 

U toj borbi za istinom, pravdom i dostojanstvom našu potporu će imati i dalje.

Ono što zabrinjava Stožer i hrvatsku javnost, svakako je, po tko zna koji put iskazana i očita namjera vladajućih, da na sve načine, pa i selektivnom primjenom zakona udare na simbole i značajke mlade hrvatske države, pogotovu značajke iz Domovinskog rata kao što su Vukovar i Vukovarci, domoljublje, čovjekoljublje te čistoća obrane domovine.

Pamtimo udare na brojne zaslužne ratne zapovjednike i domoljube koji su se u ratu istaknuli, kao što je to bez ikakve sumnje gospodin Josip Klem, ali i mnogi drugi prije njega.

Pri tome se ne štede ili su i cilj udara i same tradicionalne hrvatske vrijednosti kao što su brak, obitelj, vjera, Crkva.... Relativizaciju tih vrijednosti režiranim uhićenjem u vrijeme najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, smatramo jednim od najočitijih udara upravo na te vrijednosti koje branitelji neobično štuju, još od vremena rata kada su sa krunicom u ruci vlastitom žrtvom više nego oružjem krenuli u obranu domovine i tih vrijednosti.

Uvjereni smo da će g. josip Klemm dokazati da je represija prema njemu bila neosnovana i nepotrebno iskazana u vrijeme ovih blagdana.

Režiserima farsi poručujemo da branitelji i stradalnici zbijaju redove kao i kod prikupljanja potpisa za referendum, te da će njihova, jedna od posljednjih ofenziva koju poduzimaju da bi ukaljali sve što nosi predznak hrvatsko, pasti u vodu.

S vjerom u Boga i hrvatski narod.  

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.