STOŽER (SOHV): ŽRTVA IH JE ZAUSTAVILA U NASRTAJU -ŽRTVA ĆE IH POBJEDITI !

18.09.2014. 11:33:47

Vukovarsku, hrvatska žrtvu opet su gurnuli s devetog na 56. a potom na 66. mjesto saborske rasprave. Pokušavaju skriti poraz podmukle agresije na sjećanje i nacionalni ponos. Davnog ,18.rujna 2013. SOHV je uz potporu 52 saborska zastupnika pokušao otvoriti konstruktivni dijalog izazvan pravnom agresijom na žrtvu Vukovara i Hrvatske. Dijalogom smo odgovorili na agresiju jer smo pročitali prljavi plan tvoraca kaosa. Saborski čarobnjaci muteži i demagogije su uspijevali pomaknuti točku dnevnog reda na začelje svaki put kad bi došla na red za raspravu. Brutalno, bezočno i prljavo se zaklinjući na dijalog tijekom cijelog perioda. Predsjednik Hrvatske ih je slijedio pitijskim rečenicama,začinjenim osmjehom čekanja leševa,zaklinjući se u najbolje namjere. Nastojali smo javnosti pojasniti cijeli niz kršenja zakonskih normi učinjenih protuustavnim,protuzakonitim i amoralnim činom noćne ćirilične agresije na žrtvu,sjećanje i nacionalni ponos. Umjesto dijaloga doživjeli smo šikaniranja, omalovažavanja,suđenja, metalne ograde,vodene topove medijsku blokadu i niz drugih „demokratskih tekovina“ u režiji vlastodržaca. Samo trezvenost, čast,ponos, samoprijegor i hrabrost hrvatskih domoljuba zaslužni su za izbjegavanje scenarija kaosa koji su namjenili Vukovaru i Hrvatskoj, kako bi dimnom zavjesom nereda skrili svoj prljavi posao podrivanja Hrvatske u čekanju Zapadnog Balkana na priključak. Prikupili gotovo 650.000 potpisa za referendum, što je Sabor potvrdio. Referendumsko pitanje nije u neskladu s Ustavom, što je Ustavni sud RH u svojoj katastrofalnoj odluci potvrdio. Zašto katastrofalnoj? Unatoč tomu što ne postoji ni jedan zakonski ni ustavni razlog za zabranu referenduma – referendum je zabranjen! To je urušavanje trodiobe vlasti i ustavnopravnog poretka, to je oduzimanje suvereniteta narodu. Od toga dana, gospodo, Hrvatska je u ustavnoj krizi. Unatoč katastrofalnoj odluci Ustavni je sud u deset točaka jasno potvrdio sve navode koje SOHV gluhim tvorcima kaosa pojašnjava godinu i pol dana, posebno naglasivši kako čitati čl.8 UZoPNM te mjesnu nadležnost koju je Bauk brutalno prekršio. Nadali smo se da će poraženi konačno posegnuti za dijalogom, no točku su ponovo sa devetog mjesta, skrivajući strah od žrtve, premjestili na 56., pa potom na 66. mjesto. Ovo bi trebalo biti dovoljno i slijepima i gluhima. Umjesto razuma, potom su ujedinjenim snagama nasrnuli na referendumski institut vršeći državni udar na nositelja suvereniteta –narod Hrvatske. 1991. obranili smo slobodnu, suverenu, jedinu nam Hrvatsku i predali suverenitet narodu. Sada ga od naroda pokušavaju oteti. Neće proći. Braniteljske udruge Hrvatske će 23.rujna održati sastanak s kojega ćemo uputiti jasnu poruku tvorcima kaosa.

Gospodo licemjerna hoćete li imati obraza doći u vukovarsku Kolonu sjećanja ove godine? Ako do tada opstanete, jer kao Hrvati bez funkcija, u Koloni nikada i niste hodali.S vjerom u Boga i hrvatski narod.Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.