Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Najava

07.03.2014. 11:45:41

Priopcenje-Stozera-za-obranu-Hrvatskog-Vukovara

Predsjedniku Sabora RH Saborskim zastupnicima Predmet:

1.) Predaja potpisa saborskih zastupnika za dopunu dnevnog reda 12.sjednice Sabora RH, točkom o izradi i objavi 7 registara. Zahtjev i potpise predat ćemo u prijepodnevnim satima, 07.ožujka 2014. 2.) Čekamo od rujna 2013. Apel za konačno stavljanje na dnevni red točke o problemima dvojezičnosti/dvopisanosti u Vukovaru PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROBLEMATICI POSTAVLJANJA DVOJEZIČNIH NATPISA U GRADU VUKOVARU I PRIMJENI USTAVNOG ZAKONA O PRAVIMA NACIONALNIH MANJINA - predlagatelj 1/3 zastupnika Hrvatskoga sabora; Točku je inicirao Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. Stalnim odlaganjem svjedočite nedostatak volje za dijalogom. Sada ste je sa 98. premjestili na 107. mjesto. 3.) Referendum –ignoriranjem 635 000 potpisa hrvatskih građana, suprotno uobičajenom trajanju procedure, jasno svjedočite o gušenju demokracije u Hrvatskoj. Naše strpljenje je na kraju. Imajte to na umu.

Pred zgradom Sabora bit ćemo oko 9 sati.

Nakon predaje potpisa u Sabor Rh, pripadnici Stožera će još jednom ukazati na lošu upravljačku i još lošiju uređivačku politiku. Pojedinim skupinama u društvu se konstantno priječi put u medijski prostor, što se direktno kosi sa programskim načelima HRT-a. Pred HTV-om ćemo izvjesiti transparente. S vjerom u Boga i hrvatski narod Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.