Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Predaja potpisa -najava

05.03.2014. 20:05:11

Priopcenje-Stozera-za-obranu-Hrvatskog-Vukovara

1.)  Predaja potpisa saborskih zastupnika za  dopunu  dnevnog reda  12.sjednice Sabora RH, točkom o izradi i objavi 7 registara.  Zahtjev i potpise predat ćemo u prijepodnevnim satima, 07.ožujka 2014.

 2.) Čekamo od rujna 2013.  Apel za  konačno stavljanje na dnevni red točke o problemima dvojezičnosti/dvopisanosti u Vukovaru     PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROBLEMATICI POSTAVLJANJA DVOJEZIČNIH NATPISA U GRADU VUKOVARU I PRIMJENI USTAVNOG ZAKONA O PRAVIMA NACIONALNIH MANJINA - predlagatelj 1/3 zastupnika Hrvatskoga sabora;  Točku je inicirao Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. Stalnim odlaganjem  svjedočite nedostatak volje za dijalogom. Sada ste je sa 98. premjestili na 107. mjesto.

 3.)  Referendum –ignoriranjem  635 000 potpisa hrvatskih građana, suprotno uobičajenom trajanju procedure, jasno svjedočite o gušenju demokracije u Hrvatskoj. Naše strpljenje je na kraju. Imajte to na umu.

S vjerom u Boga i hrvatski narod

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.