Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Zadarske županije PORUČUJE - ZA VUKOVAR: Sutra izvjesite hrvatsku zastavu na svojim kućama i zgradama

13.09.2013. 16:47:11

Na inicijativu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, danas 13. rujna 2013. godine okupio se Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Zadarske županije.

Dopredsjednik Koordinacijsko operativnog tima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara – gosp. Boris Mužanović informirao je prisutne o aktivnostima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara na nivou države.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Zadarske županije jednoglasno je podržao sve zaključke sa sastanka Stožera za obranu hrvatskog Vukovara održanog u Vukovaru, 5. rujna 2013. godine te daje bezrezervnu potporu u rješavanju nastalih problema svim dozvoljenim demokratskim metodama.

Ujedno, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Zadarske županije poziva ovim putem sve građane grada Zadra i Zadarske županije, branitelje i domoljube, da sutra 14. rujna 2013. ( subota ) na pročeljima svojih kuća, zgrada ili poslovnih prostora istaknu hrvatsku zastavu te na taj način daju svoju potporu mirnom prosvjedu koji će se istog dana održati u gradu Vukovaru.

“Nadamo se da vaša potpora gradu heroju Vukovaru ni ovaj put neće izostati te unaprijed svima zahvaljujemo”, poručuje predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Zadarske županije, Tomislav Zelić.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.