Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: ZAHTIJEVAMO RAZUM I ZAJEDNIŠTVO - VRIJEME JE !

27.05.2014. 18:03:45

Zatražili smo jedinstvo vođa i članova domoljubnih i demokršćanskih stranaka, nezavisnih lista i uglednih pojedinca grada Vukovaru na predstojećim izborima za gradonačelnika i gradsko vijeće Vukovara. Zatražili smo da zaboravite na politička trgovanja zbog stranačkih i osobnih interesa i pozvali vas na okupljanje i zajedništvo u borbi protiv nasilja inenarodne vlasti. Tražili smo da,nakon pobjede na izborima, preciznim definiranjem gospodarskih ciljeva stvorite uvjete i oživite proizvodne snage grada i okolice…. Vrijeme je da vi koji okupljate demokršćanske i domoljubne snage u političkim strankama u gradu Vukovaru iskažete svoje zajedništvo i svojim primjerom utrete put u borbi za bolji Vukovar, ali i put za bolju i pravedniju Hrvatsku. Vrijeme je da zajednički podržite jednog kandidata za gradonačelnika i biračima ponudite listu najkvalitetnijih kandidata za Gradsko vijeće grada Vukovara. Hrvatski narod je poslao jasnu poruku na izborima za zastupnike u EU parlamentu. Hrvatski narod je poručio da želi, prepoznaje i podržava ZAJEDNIŠTVO DOMOLJUBNIH I DEMOKRŠĆANSKIH OPCIJA. Nesloga na državnoj razini, je podijelila glasove u dvije grupacije. Izvucite pouke,izdignite se iznad podjela u vodstvima stranaka na državnoj razini i pokažite da vam je interes građana Vukovara i budućnost naše djece prioritet i da je iznad taština i interesa pojedinaca. Ne dozvolite da odluke o našoj budućnosti donose oni koji ne žive u Vukovaru. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara će podržati zajedništvo i učinit će sve da razotkrije i ukaže na one koji ruše to zajedništvo. Hrvatsku javnost ćemo upoznati sa svima onima koji se, zbog bolesnih ambicija ili osobnih interesa, politički angažiraju kako bi zadržali sadašnje stanje u Vukovaru. Nećemo zaboraviti nikoga, a hrvatski narod će suditi. Pred vama je povijesna prilika. Iskoristite je! Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.