Stožer želi saborsku raspravu o statusu Veljka Marića

05.12.2014. 15:15:48

Članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u četvrtak su od saborskih zastupnika prikupljali potpise za saborsku raspravu o statusu hrvatskog branitelja Veljka Marića koji je u zatvoru u Srbiji. “Došli smo potaknuti zastupnike da ponovno razmotre pitanje statusa Veljka Marića koji je u stranoj državi u zatvoru”, rekao je novinarima Vlado Iljkić iz Stožera. Od zastupnika, dodaje, traže i da se preispita problem jurisdikcije koja je dovela do toga da je Marić završio u zatvoru u Srbiji. “Nadam se da će zastupnici imati sluha po tom pitanju”, rekao je Iljkić. Vjeruje da će inicijativu Stožera potpisati dovoljan broj zastupnika. Stožer želi saborsku raspravu o statusu Veljka Mariæa   Stožer želi saborsku raspravu o statusu Veljka Mariæa   Stožer želi saborsku raspravu o statusu Veljka Mariæa

Izvor: Narod.hr\h

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.